KFC Mol Sport vs KFC Linda Olen - Eindstand 3-0

Een verplaatsing op zaterdagavond naar KFC Mol, de eerste novembermatch en de kou liet zich al goed voelen als je tijdens deze wedstrijd moest stilzitten of stilstaan.

En een koude douche kregen we er bij na 5 minuten, want KFC Mol was dan al bij de pinken en wist na het onderscheppen van de bal met een snelle uitbraak de 1-0 al tegen de netten te trappen via Geuens. Na 10 minuten wist Vroom zich op snelheid door te zetten maar zijn poging besloot hij naast het doel. Na 25 minuten kregen we van hetzelfde laken een broek wanneer we opnieuw balverlies leden, en de aanval van Mol pijlsnel over drie stations werd opgezet en efficiënt afgewerkt, 2-0.
In minuut 35 kon de Brouwer zijn kans wagen via een schot maar dat ging jammer genoeg naast. 2 minuten later is Mol opnieuw gevaarlijk maar Vervaeren weet het fraaie schot met de vingertippen via de deklat over te tikken. Trainers en spelers hebben veel stof om in de rust over na te denken om dit in de tweede helft om te keren.

Na 2 minuten zet Amziane een actie op waarbij hij de Brouwer aanspeelt, maar het schot gaat in corner. Mol komt opnieuw aan de deur kloppen met een gevaarlijk schot in de 5e minuut, maar dat gaat gelukkig naast. Na 10 minuten in de tweede helft is het dan toch raak, wanneer Geuens met een diepe bal wordt aangespeeld, naar binnen snijdt voor zijn rechtse voet en zijn schot niet kan afgestopt worden, 3-0. Op het kwartier ontsnappen we nog aan de 4-0 wanneer de aanvaller van Mol de voorzet voorlangs tikt. Er valt nog weinig te noteren in de tweede helft, vandaar dat het hier dus een kortere neerslag van de wedstrijd is.

KFC Flandria Ravels komt volgende week zondag op bezoek aan het Kattebos. We hopen dat onze supporters even een uitstapje willen maken vanop de jaarmarkt naar Kattebos om onze leeuwen te ondersteunen, en wie weet kunnen we daarna dan het feestje voor de drie punten in de spiegeltent afsluiten!!

#supportersoppost

Doelpunten

5' Geuens 1-0, 24' Luysterborg 2-0, 55' Geuens 3-0

Kaarten

Team
KFC Linda Olen / /
KFC Mol Sport / /

Wissels Linda

minuut
70' Hendrickx Vroom
80' Verhulst Amziane
80' Vivijs Michiels