KFC Linda Olen vs KSV Schriek - Eindstand 2-2

De inhaalwedstrijd tegen Putte vorige week was opnieuw een opsteker met de 2-1 zege. Aanknopen met een nieuwe zege op het thuisfront, dit keer tegen KSV Schriek zou van goudwaarde kunnen zijn om te kunnen stijgen in de rangschikking.

De wedstrijd ging van start onder een winters zonnetje en met de wind was het redelijk fris voor wie niet aan de zonnekant stond. De wedstrijd ging van start maar in de eerste helft viel weinig noemenswaardig te noteren. Beide teams ondernamen zeker wel enkele acties, op het kwartier was het Schriek dat gelukkig voor ons de kans de nek omwrong, op het half uur kopte Cannaerts de voorzet van Verhulst te enthousiast naast, en de Brouwer probeerde enkele minuten later zijn kans, maar die ging in de handen van de bezoekende keeper.

Een goeie koffie met een stuk taart om op te warmen tijdens de rust, en er in de tweede helft nog 45 minuten voluit tegenaan gaan. Cobben wordt op een ideale plaats neergehaald, de vrije trap wordt door Verhulst in twee keer jammer genoeg naast getrapt. Kort voor het kwartier is het alle hens aan dek voor onze eigen kooi wanneer we de bal maar niet weg krijgen, en de open kans gelukkig naast getrapt wordt. In de 66' wordt de uittrap van de bezoekende keeper de inleiding van een aanval, de ingevallen Nicolay kan verdediger en onze keeper verschansen en beheerst de bal over Vervaeren binnen leggen, 0-1. Achtervolgen geblazen dus. Enkele minuten later echter deksel op de neus wanneer diezelfde Nicolay de 0-2 op vrije trap netjes binnenkopt. Onze leeuwen blijven echter knokken en enkele minuten later krijgen we een vrije trap op een ideale plaats. Cannaerts zet zich achter de bal en trapt onhoudbaar de aansluitingstreffer binnen, 1-2. 5 minuten later zet Cobben een knappe dribbelactie neer en legt hij de bal af voor Vorsselmans, die op zijn beurt niet twijfelt en de 2-2 binnen trapt! Wanneer op 10' van het einde we de kans krijgen om op voorsprong te komen via strafschop, lijkt het te mooi om waar te zijn. De strafschop van Auwers wordt echter gepakt door de bezoekende doelman, stand blijft gelijk.

Het wordt nog zweten voor onze eigen kooi wanneer El Aissaoui de bal recupereert en vanuit de tweede lijn zijn kans waagt, gelukkig valt het schot op de deklat en blijft het 2-2. Ook in de laatste minuut laat Schriek nog een serieuze kans liggen, en mogen we dus blij zijn met het gelijkspel. 

Volgende week maken we op zondag 13/03 de verplaatsing naar K BO Beerzel om 15u00.

#supportersoppost

Doelpunten

66' Nicolay 0-1,  70' Nicolay 0-2, 73' Cannaerts 1-2, 79' Vorsselmans 2-2

Kaarten

Team
KFC Linda Olen Peeters
Verswijvel
/
KSV Schriek Coen
Mariën
/

Wissels Linda

minuut
46' Van Looy Reijnen
73' Cornelissen Verhulst