KV Hooikt vs KFC Linda Olen - Eindstand 2-2

Met de laatste verplaatsing van het seizoen op zaterdagavond was het de perfecte gelegenheid om dit samen met supporters met de bus te doen.

De ziekenboeg was echter een klein slagveld aan het worden, waardoor er uit een heel diep vatje zou moeten getapt worden om de leider in de stand het vuur aan de schenen te kunnen leggen.

En dat de geselecteerden voor deze wedstrijd klaar waren om de vlam in de pan te doen schieten, dat heeft onze 12e man zeker gezien. Een mentaliteit die je liefst elke week ziet op een plein van onze leeuwen. Jammer genoeg is Hooikt met Mac-Donald verschrikkelijk efficiƫnt waardoor we de kleedkamer moesten induiken aan de rust met een 2-0 achterstand.

Onze leeuwen lieten de kopkes niet hangen, en kwamen uit de kleedkamer met dezelfde mentaliteit als in de eerste helft, en dat zullen ze bij Hooikt (hun 10 supporters inclusief) geweten hebben. Als Linda met de bus komt, dan komen ze niet om zich te laten afslachten. Een klein gelukje wanneer Vermeulen van Hooikt nalaat om de 3-0 binnen te leggen en zijn kans op de paal ziet botsen, maar met nog een dik kwartier te spelen is het Jef Hendrickx die alle hoop doet oplaaien. Hij neemt de bal met de perfecte borstcontrole aan en kan direct uithalen met zijn linker, 2-1. De twaalfde man is op dat moment enorm opgewarmd en schaart zich eens zo hard achter onze leeuwen op het plein. En het loont, want met nog een kleine 5 minuten op de klok zwiept Verswijvel de vrije trap in de box en Reijnen neemt die perfect aan en duwt de 2-2 tegen de netten. De sfeer in het kamp van Hooikt zakt dan al serieus onder 0, en onze twaalfde man is uiteraard eens zo enthousiast om dit punt mee te verdedigen. Het laatste fluitsignaal doet dan ook een feestje losbarsten alsof we de 3 punten mee namen bij de leider! Topprestatie van al onze leeuwen en een welverdiend punt om mee op de bus te nemen!!

#supportersoppost

Doelpunten

21' Mac-Donald 1-0, 43' Mac-Donald 2-0, 74' Hendrickx J 2-1 (Reijnen), 86' Reijnen 2-2 (Verswijvel)

Kaarten

Team
KFC Linda Olen Van Houtven /
KV Hooikt Charifi /

Wissels Linda

minuut
66'

Van Houtven

Hendrickx B
84 Van Vlerken Verhulst
89' Hermans Cobben