FC Punt-Larum vs KFC Linda Olen - Eindstand 0-0

We maken de verplaatsing naar FC Punt-Larum, een van de getipte ploegen voor de titel die momenteel tweede in de rangschikking staan. Dat wordt een zware dobber, daar kan je vanop aan.

Een goede organisatie op het veld neerzetten, dat is de eerste taak om dit sterke Punt-Larum op te vangen. En dat hebben onze leeuwen goed begrepen. Er wordt gretig druk gezet, het spel gaat goed op en neer, maar aan de zone van de waarheid worden de kansen niet echt gecreëerd. Na een dik kwartier spelen moet coach Raeymaekers al tactisch ingrijpen wanneer Auwers gekwetst naar de kant moet. Verswijvel sluit aan in de verdediging en enkele pionnen worden in het middenveld en aanval verschoven. Beide teams slagen er niet in om echt gevaarlijk te zijn aan het doel, en zo gaan we rusten met een 0-0.

In de tweede helft is er een fraai schot van Cannaerts maar dat gaat maar net naast de paal. In het laatste kwartier zet Larum de druk naar voor, maar enkel Slaets kan een schot tegen de buitenkant paal laten optekenen. Er komen nog enkele scherpe voorzetten maar onze verdediging werkt telkens goed weg om Larum het scoren te beletten.

Een punt meepakken op Punt-Larum, dat is zowaar een opsteker. Dezelfde mentaliteit doortrekken in de komende weken is de belangrijkste troef die we moeten hanteren!

Volgende week ontvangen we thuis de hekkensluiter VV Laakdal. Een ideaal moment om ons met onze 12e man achter onze leeuwen te scharen!!

#supportersoppost

Doelpunten

/

Kaarten

Team
KFC Linda Olen Cobben
Reijnen
Van Vlerken
/
FC Punt-Larum Geerinckx
Vennekens
Nuyts (T1)
/

Wissels Linda

minuut
17'

Verswijvel

Auwers
57' Peeters Vercammen
89' Vivijs Hendrickx