KSV Schriek - KFC Linda Olen - Eindstand 2-0

Een wedstrijd op verplaatsing naar KSV Schriek, een ploeg die we eigenlijk niet kennen in onze provinciale Kempenreeks, en dan weet je dat je gewaarschuwd moet starten!

Het moet gezegd, de eerste minuten zijn statistisch gezien cruciaal in onze wedstrijden gebleken. En ei zo na was het al weer zover, gelukkig stond Vervaeren al paraat van in de eerste minuut en kon hij de openingstreffer na 30 seconden al voorkomen.

En dan is het kwestie van kansen te creëren, en bij voorkeur ook af te werken. Jammer genoeg lieten we ons op slag van rust dan nog eens ringeloren bij een scheidsrechterbal, waar we verwachtten de bal teruggespeeld te krijgen, maar Schriek zette in 30 seconden ons op achterstand, toen ze de actie overhoeks binnen trapten.

Dat betekent natuurlijk dat je uit de kleedkamers komt met de wetenschap dat je nog 45 minuten moet knokken om de achterstand op te halen, en indien mogelijk er over te springen. Bij een tegenaanval op een hoekschop van ons lopen we echter tegen een opdoffer aan wanneer de aanvaller van Schriek alleen op onze goalie kan afgaan en de voorsprong kan verdubbelen, 2-0. 

De rest van de wedstrijd proberen we alles wat we in huis hebben, maar als je ze niet tegen de netten trapt, dan kan je geen punten halen. Spijtig genoeg moeten we dus met lege handen naar huis, en worden we in de rangschikking doorverwezen naar de bovenste stek in de rechterkolom.

Volgende wedstrijd ontvangen we Beerzel thuis, die met 8 punten op twee plaatsen in de rangschikking staan. Elke wedstrijd moet gespeeld worden, en natuurlijk hopen we daar op de aanwezigheid van onze supporters!!

#supportersoppost

Doelpunten

45' Van Vaerenbergh 1-0, 76' De Reyck 2-0

Kaarten

Team
KFC Linda Olen Spiessens /
KSV Schriek Verhaegen
El Aissaoui
De Reyck
/

Wissels Linda

minuut
55'

Verswijvel

Cannaerts
69' Peeters Van Vlerken
81' Vivijs Vercammen