KFC Linda Olen - KFC Katelijne - Eindstand 1-1

De komst van Katelijne op 17 oktober, dat valt samen met een matchdiner en een thuismatch. Ideale combinatie om de 3 punten thuis te houden.

Dan kan je als trainer alvast vragen om van bij de start de wedstrijd met focus aan te vatten. Dan kan je als trainer (en al wie de wedstrijd ziet) alleen maar stomverbaasd toekijken als je moet vaststellen dat we na 1 minuut al tegen een achterstand aankijken, 0-1. Dan kan je als spelersgroep nog quasi een hele wedstrijd er alles aan doen om dat recht te zetten. Voetballend zien we dat Katelijne de overmacht houdt bij aanvang van de wedstrijd, maar gaandeweg komen we onder die greep uit. Na 10 minuten zijn we gevaarlijk met een kopbal van Auwers op voorzet van Spiessens, maar de keeper pareert. Vijf minuten later zien we wat we graag zien, een snelle voetballende actie tussen Van Looy, de Brouwer en Auwers waarna de Brouwer met een schot uithaalt, maar de keeper houdt zijn netten opnieuw schoon. Op de 20e minuut is het nog eens Katelijne die met een gesneden actie doorbreekt, de bal wordt listig over Vervaeren gestift, maar Vorsselmans is goed gevolgd en kopt in hoekschop. Enkele minuten later lanceert Raeymaekers met een diepe bal Auwers, die gehaakt wordt en de daarop volgende strafschop feilloos afwerkt, 1-1. Op het half uur is het Cannaerts die Auwers lanceert, Auwers speelt direct door op Van Vlerken maar de verdediger van Katelijne werkt de kans weg over de zijlijn. Net voor rust steekt Katelijne opnieuw de neus aan de deur, maar de aanval wordt gelukkig onderbroken omwille van buitenspel. Direct erna komen ze terug centraal opzetten, maar Vervaeren is opnieuw bij de pinken!

Uit de kleedkamers gekomen moeten onze leeuwen duidelijk anders aan de aftrap gaan staan, en in de eerste minuut onderschept Cannaerts de bal, hij legt de bal direct bij Auwers die op zijn beurt de Brouwer aanspeelt, maar de kans wordt door Katelijne opnieuw afgebroken. Na 10 minuten speelt Vercammen met een snelle bal Auwers aan, diens scherpe voorzet is gemeten op de voet van Van Vlerken, maar het schot gaat via een voet van Katelijne in hoekschop. We zetten heel duidelijk de druk op de ketel. Cannaerts gaat op de 63e minuut zijn kans met een afstandsschot dat jammer genoeg op de paal uiteen spat. Tien minuten voor het einde gaat Cannaerts opnieuw voluit met een afstandsschot, maar de keeper van Katelijne staat op de juiste plaats. Vijf minuten voor het einde breekt Katelijne nog eens door, Vervaeren leest de poging en veegt het schot perfect weg met zijn tussenkomst. De wedstrijd loopt naar zijn einde toe, de spanning met de 1-1 neemt alleen maar toe, er verandert echter niets meer. Beide ploegen moeten tevreden zijn met dit gelijkspel.

Volgende zondag gaan we op verplaatsing naar KSV Schriek, directe achtervolger in het klassement op 1 punt, da's dus min of meer een zespuntenmatch.

Zaterdag uiteraard ook iedereen van harte welkom op onze mosseldag!!

#supportersoppost

Doelpunten

1' Goossens 0-1, 23' Auwers 1-1 (pen)

Kaarten

Team
KFC Linda Olen / /
KFC Katelijne Dauw
Peeters
Van Keer 
/

Wissels Linda

minuut
37'

Vercammen

Raeymaekers
85' Verhulst Van Vlerken