FC PUNT-LARUM vs KFC LINDA OLEN - Eindstand 1-0

De derde wedstrijd voor de Beker van Antwerpen, en met de verplaatsing naar FC Punt-Larum direct al een repetitie voor de competitie die er aan staat te komen. Onze leeuwen weten voor welke uitdaging ze staan.

We zien in de eerste helft twee teams die wat kansen bij elkaar proberen te voetballen, maar de eerste helft wordt nogal ontsierd door de tussenkomst van de keeper van Punt-Larum op een voorzet, en daarbij onze spits Seppe Auwers een gebroken neus toedient. Jammer genoeg had de scheidsrechter deze drieste tussenkomst van de keeper niet gezien, en werd er niet op ingegrepen. Seppe moest de wedstrijd uiteraard verder staken, met een complexe neusbreuk en een whiplash tot gevolg.

Het blijft bij enkele kansen langs beide kanten, en zo gaan we rusten met een 0-0.

Dik tien minuten in de tweede helft, kapt Pironet zich vrij, en zijn schot botst op de deklat. De bal komt echter terug in het bezit van Punt-Larum, en Van de Plas kopt de voorzet die volgt binnen,┬á 1-0. In het laatste kwart van de wedstrijd zijn er nog een handvol kansen voor ons, via onder andere Spiessens, de Brouwer, Jef Hendrix en Van Vlerken, maar jammer genoeg kunnen we er geen effici├źntie aan toevoegen, en ligt de eindstand van 1-0 vast.

Doelpunten

57' 1-0 Van De Plas

Kaarten

Team
KFC Linda Olen Spiessens
FC Punt-Larum Mertens
Van Looy

Wissels Linda

minuut
26'

Van Vlerken

Auwers
46' de Brouwer Cobben
60' Jef Hendricxk Raeymaekers
67' Van Leuven Cannaerts