KFC Mol vs KFC Linda Olen - einduitslag 1-2

Een wedstrijd op zaterdagavond, dat betekent dat na de wedstrijd er misschien eens een feestje kan gebouwd worden. Maar dan is het resultaat van zo'n zaterdagavondwedstrijd natuurlijk heel bepalend voor de sfeer van de rest van de avond.

Lees meer

KFC Linda Olen vs FC Gierle - einduitslag 3-0

Een wedstrijd tegen FC Gierle, laatste in de rangschikking, nadat we 6 op 6 halen, dan moet onderschatting het eerste zijn dat we moeten vermijden. Een ploeg als FC Gierle zal zich nooit zomaar gewonnen geven, daar moesten onze leeuwen heel bewust van zijn.

Lees meer

KFC Beekhoek SP vs KFC linda Olen - einduitslag 1-3

Met de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar moesten we ons verplaatsen naar de derde in de stand, KFC Beekhoek Sport. Dat én de werken om en rond het plein van Beekhoek kon er wel eens voor zorgen dat het een zware zondag kon worden. Maar in voetbal is er een ongeschreven wet, en die zegt dat elke wedstrijd moet gespeeld worden. Dat peperde onze T1 tijdens de voorbereidende bespreking er goed in!!

Lees meer

KFC Linda Olen vs KSK Kasterlee - einduitslag 3-1

"Dit is een uitzonderlijke situatie" - zo stond het getiteld in de krant naar aanloop van deze wedstrijd. Tot voor enkele weken stond Gert Raeymaekers nog naast het veld als hoofdtrainer bij KSK Kasterlee, en dit weekend kon hij in zijn derde wedstrijd met onze leeuwen er alles aan doen om de drie punten thuis te houden.

Lees meer