Privacybeleid

Uw persoonsgegevens die u invult op dit formulier worden verzameld door KFC Linda Olen, om te voldoen aan de (wettelijke) maatregelen die onze club worden opgelegd in het kader van de Covid-19 pandemie en de contact tracing.
Door uw vrijwillig bezoek aan de club stemt u uitdrukkelijk in met de registratie en verwerking van deze persoonsgegevens comform artikel 6 c van de Algemene verordening gegevensbescherming en artikel 3,10° ministrieel besluit van 24 juli 2020 houdende wijziging van het ministrieel besluit van 30 juni 2020 houdende dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 te beperken.

Gelieve hieronder uw akkoord aan te vinken.

Waarom vragen we dit?

Dit is slechts één van de maatregelen genomen om jou, je familie, vrienden en de andere klanten beter te kunnen beschermen. Jouw en hun gezondheid staat op nummer één!

Wat gebeurt er met je gegevens?

We houden je gegevens bij voor een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden verwijderd. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging per mail. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.

Waar kan ik terecht met vragen?

Heb je vragen hierover, vraag dan naar de verantwoordelijke in onze lokalen.